Lépjünk kapcsolatba: ismerjük megy egymást!

Ha szeretnél megismerkedni a Volt magyarországi aktivistáival, és többet megtudni arról, hogy mi történik politikai mozgalmunk háza táján, többféle lehetőség áll rendelkezésedre.

A legegyszerűbb persze, ha írsz egy email-t a [email protected] címre, de akár fel is iratkozhatsz hírlevelünkre, kérhetsz időpontot egy online bemutatkozó hívásra; végül, de nem utolsósorban pedig részt vehetsz rendszeres online és személyes találkozóinkon.

Találkozz velünk: online és személyesen!

Havonta legalább egyszer sor kerül Budapesten egy személyes találkozóra, ahol tagok és érdeklődők egyaránt tiszteletüket szokták tenni.

Személyes találkozók

Szívesen várunk minden érdeklődőt Budapest belvárosában, a Lumen kávézóban, a hónap első szerdáján. Általában egy asztaltársaságnyi ember gyűlik össze az éppen ráérő tagjainkból és a megjelenő érdeklődőkből, akiknek igény szerint tartunk egy rövid bemutatkozást, illetve válaszolunk a felmerülő kérdéseikre; majd mindez kötetlen közéleti beszélgetéssé alakul át, amíg egyszer csak észre nem vesszük, hogy eltelt az idő.

Online találkozók

Mivel nem mindenki tud Budapestre utazni, hogy megismerkedjen illetve beszélgessen velünk, ezért személyes találkozókhoz hasonló, kötetlen beszélgetéseket szervezünk online is. A résztvevőkkel kapcsolatban nincsen semmiféle elvárás: be lehet kapcsolódni a kamera bekapcsolása nélkül is, továbbá ha valaki nem szeretne magáról beszélni, vagy kérdéseket feltenni, az sem jelent problémát.

Az eseményeket általában egy-két héttel korábban hirdetjük meg:

Kérj időpontot egy online bemutatkozásra!

Ha érdeklődsz pártunk iránt, de nem tudsz részt venni online vagy személyes találkozóinkon, egyeztessünk egy időpontot, amikor is egy félórás videóhívás keretében megismerkedhetsz velünk, történetünkkel, céljainkkal, jövőbeli terveinkkel.

  • Kérjük, írj az [email protected] email címre, add meg nevedet és telefonszámodat.

  • Önkénteseink pár napon belül felhívnak, és egyeztetik veled az időpontot.

  • A személyes bemutatkozás és egy rövid online prezentáció után megválaszoljuk a felmerült kérdéseidet is.

Beszélgetésünk révén pontosabb képet alkothatsz majd rólunk: hogy miért választottuk a Voltot, neked mit nyújthat európai és magyarországi szervezetünk, és te hogyan tudnál részt venni munkákban, vagy támogatni bennünket céljaink elérésében.